Prijzen schoonmaakbedrijf

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf kan u veel geld kosten. Het is daarom verstandig om meerdere bedrijven te vergelijken en een offerte op maat aan te vragen. De prijzen hangen geheel af van uw wensen:

  • Aantal taken
  • De grootte van de totale ruimte
  • Het aantal schoonmakers
  • De frequentie (per dag/week/maand)
  • De reisafstand voor de schoonmaker

Naast uw wensen hangt de prijs ook af van de prijsberekening. Sommige bedrijven baseren hun prijs per uur en anderen werken met een vast tarief. Schoonmaakbedrijven die per uur werken factureren op basis van het aantal uur dat gewerkt is. Schoonmaakbedrijven die werken met een vast tarief factureren een vooraf afgesproken bedrag.

Indicatieprijzen

Omdat de prijzen geheel afhankelijk is van uw wensen is het moeilijk om de prijs te bepalen. We kunnen echter wel een indicatieprijslijst weergeven. De prijzen hieronder zijn gebaseerd per m2 op jaarbasis:

Per week Prijs
1 x tussen € 18,50 en € 22,00 per m2
2 x tussen € 18,00 en € 20,00 per m2
3 x tussen € 16,50 en € 19,50 per m2
5 x  tussen € 15,40 en € 17,50 per m2

 

De prijzen lopen flink uiteen

Omdat de prijzen per bedrijf zo uiteen lopen is het verstandig om meerdere bedrijven te vergelijken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Bovendien kunt u door te vergelijken tot wel 30% op de kosten besparen.  Vul hier het offerteformulier in en bespaar direct op de kosten.